30 October 2009

26 October 2009

MAKLUMAT

Salam semua,

Lately ramai yang call tp sy tak dpt nak answer phone. Saya kini bekerja sepenuh masa sebagai trainer jadi, 9-5pm not available to talk.tengah mengajar. So jangan marah ye.
Kalo bole, sms sy,Insya-Allah after office hour sy akan reply.

Sekian.

25 October 2009

My Son Birthday...Khairin on 30 Sept 09

ramai2 nyanyi!

dah siap dah! dgn cupcake sekali
topping process

Sempena harijadi anak lelaki ku, aku berhajat to bake my son besday cake and cupcake.Tunjuk bakat dalam wat kek and cupcake.jadi la tp tak cun.khekeh..janji sodap.ini lah hasilnya. ada yg kate cam Secret Recipe?huh beza tuh..

Mix Tart n Fruitart

Hepi Besday Danial 7




21 October 2009

Set Hantaran - Big Cheesetart

Ha ni dah wat lama dah sebelum bersalin, tp baru arini sempat nak upload, so cuci mata la. Pada yang berminat nak tempah, bole saje. Harga bole runding!!!

Coklat Strawberry Pie

Strawberry Pie

Coklat Strawberry Pie @ RM30

Cheese Ball @ Bebola Cheese

Cheese Ball Set @ RM40 (12 biji)

So yummy!
Cheese Ball with Almond Nib and Chocolate Rice


Hai! dah lama tak update blog ni.Actually banyak order dah buat tp tak sempat nak upload since anak kecil ada and maid pulak takde.So sume kena wat sendiri and jadual amat la tunggang langgang.

So utk produk baru kali ni CHEESE BALL @ BEBOLA CHEESE. Di salut chocholate rice dan almond nib!.Buat masa ni 2 jenis je la ye.

Ok kepada yang berminat kena beli 1 set la and booking awal sbb sy takut tak sempat buat daa...

20 October 2009

Mini Mix Cheesetart -Pek Kecil


Mini Mix Cheesetart - Pek Kecil (Paling laris!!!!)

Hai, Puasa dan raya sudah berakhir...hari-hari biasa sibuk menjaga anak kecil dan sekarang saya bekerja pula. Jd masa untuk membuat cheesetart pada tgh malam, waktu anak2 dah tido atau pon kalo dah ada order, balik keje terus wat cheesetart. Begitu sibuk tp Alhamdulillah masih ada masa buat cheesetart ni.

Nak kata baru tak juga, tp Pek Kecil ni dah lama saya jual, so far jualan nya tak mengecewakan. Terbaru customer dari Texas, wow tak menang tangan order dari Texas...pek kecil saya jual pada harga RM3.20. Tp sape2 yg berminat nak jual di opis sendiri, sy tolak pada harga RM2.70. Wow!!! bestnyer.So sesape berminat, nak jual di opis..bole hubungi sy.No delivery to office kena pick up ya.